FK Radnički Niš: Uspešna akcija „Svi kao jedan“

Fudbaleri, stručni štab i navijači Radničkog iz Niša, Meraklije, još jednom su pokazali svoju veličinu. U okviru akcije simbolično nazvane „Svi kao jedan“ oni su juče prikupljali pomoć za korisnike ustanove „Mara“.

foto: FK Radnički Niš

Na stadionu Čair danas je u popodnevnim časovima organizovano prikupljanje pomoći za ustanovu socijalne zaštite „Mara“. Svoj doprinos su, pored brojnih građana, dali i fudbaleri i stručni štab.

Nišlije koje su se odazvale ovoj akciji donele su pune kese garderobe za osobe svih uzrasta, nešto od prehrambenih i osnovnih životnih namirnica, a prikupljena su i novčana sredstva od strane fudbalera.

foto: Saša Đorđević – slobodna ilustracija

Trener Nišlija Dragan Antić okupljenim novinarima rekao je da je veličina kluba u tome šta čini van terena, a ne samo u onome šta čini na terenu.

Takva pomoć uvek je potrebna, Radnički je jedan od najvećih srpskih klubova i ovakve stvari doprinose razvoju našeg kluba, a i pomažu onima kojima je to najpotrebnije- kazao je Dragan Antić.

Fudbaleri su ovom prilikom dočekali sve one koji su danas došli na Čair kako bi se priključili akciji, pa su i oni istakli značaj ovakvih događaja, kako za klub tako i za njegove navijače.

Zadovoljstvo je biti deo cele ove priče. Živimo u turbulentnom vremenu i previše je problema ispred nas i mislim da zbog toga svi treba da pokažemo veliku dozu društvene odgovornosti. To su ljudi u klubu prepoznali i nama igračima je veliko zadovoljstvo da učestvujemo u ovakvim akcijama i svim srcem podržavamo ovakve inicijative- istakao je golman Mladen Živković.

gradjanin/Radnički

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *