FK Radnički: Pronađite huligane!

radnicki grb01Fudbalski klub Radnički iz Niša najoštrije osuđuje lomljenje i šaranje tabli na kojima su bili ispisani najvažniji događaji iz istorije kluba, a koje je Radnički uz sadnice dobio od navijača.

Ispred zapadne tribine “Čair” nepoznati počinioci su između 16. i 17. januara oštetili 7 od 9 tabli i sa njih su povađeni šrafovi, a na jednoj je plavim sprejem bilo ispisano “NCZ”.

U Radničkom ne žele nikoga da prozivaju jer je na niškoj policiji, kojoj je slučaj prijavljen, da pronađe i kazni počinioce.

Nikome u Fudbalskom klubu iz Niša i ljudima bliskim klubu nije jasno kome su i zašto smetale table na kojima je ispisan deo istorije ovog grada. Table i sadnice su bili poklon navijačke grupe koja je želela povodom 90. rođendana kluba da pokloni nešto što je trebalo da ostane za sve generacije i da pokazuje dugu i bogatu tradiciju “Reala sa Nišave”.

Na tablama su bili ispisani najvažniji događaji tokom 9 decenija koliko Radnički postoji, a table su bile ispred sadnica koje je klub dobio u okviru akcije “9 sadnica za 9 decenija”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *