(Foto vest) Biciklisti napravili snimak za pamćenje

Karavan tim, Niška saobraćajna unija i EU Info kutak organizovali su za vikend lepu akciju u cilju promocije Svetskog dana zaštite životne sredine. Jedna od slika koju će sigurno pamtiti je fotografija koja je snimljena dronom, a gde su svi učesnici napravili figuru na kojoj piše “Eko Niš”.

eko-bicikl1

Veliku zahvalnost za podršku dugujemo Gradu Nišu i opštini Palilula, a naravno i svim učesnicima. Još jedna uspešna akcija, ovog puta u okviru Zelene nedelje obeležen je Svetski dan zaštite životne sredine jednom kraćom rekreativnom vožnjom do izletišta na Bubnju iz centra Niša – kažu organizatori.

eko-bisikl1
Gradjanin.rs

1 Comment

  1. Trebao je dron da slika i staze od vulkanizera do spomen parka Bubanj,trava nepokosena,ulica na ulazu suzena,autobusi gradskog i prigradskog prevoza stoje na ulici koja je frekventna,nema nadstresnica za stajaliste,kaldrma nezavrsena,ne postoje trotoari prema Pasi Poljani i prema gradu sa druge strane…
    Da grad misli o spomen parku Bubanj produzio bi neku od linija Bubanj- Vrezina,Bubanj-Calije do postojeceg platoa ili napravio novu okretnicu desno od skretanja za Gornje Medjurovo do koga bi i linija N.Banja-Min.Naselje mogla biti produzena.To bi ga ucinilo dostupnim i drugim delovima grada!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *