Francuski filmski karavan u Niškom kulturnom centru predstavlja ciklus filmova “Rediteljke”

Francuski filmski karavan stigao je u Srbiju sa svojim najnovijim filmskim ciklusom pod nazivom „Rediteljke“. Ova zanimljiva inicijativa, koju su zajednički organizovali Francuski institut u Srbiji i Niški kulturni centar, ima za cilj da poveća vidljivost talentovanih žena koje stoje iza filmske kamere i njihovog izuzetnog stvaralaštva.

Ciklus „Rediteljke“ je posebno namenjen mlađoj publici, koja će imati priliku da se upozna sa radom četiri izuzetne rediteljke i njihovim neodoljivim pričama. Svaki film u ovom ciklusu bavi se temama koje su važne i bliske mladim gledaocima, kao što su uzbuđenje i izazovi u profesionalnom životu, suočavanje sa izazovima odraslog doba, želja i ljubav. Gledaoci će imati priliku da se prepuste mašti, da sanjaju, razmišljaju i smeju se uz ove četiri nova ostvarenja francuske kinematografije.

Ne propustite priliku da zaronite u svet francuske kinematografije. Posetite Malu salu Niškog kulturnog centra i doživite nezaboravne trenutke uz filmski ciklus „Rediteljke“, a ulaz je besplatan.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *