Frizeri „muku muče“ sa Džastinom Biberom, Ronaldom i Mesijem

Oduvek su osnovci i nešto stariji imali svoje idole čije su frizure voleli da imaju baš i oni. Tako je i danas. Nije nam mnogo trebalo, dva ili tri frizerska salona da obiđemo i da vidimo da su muzičar Džastin Biber i fudbaleri Ronaldo i Mesi najpopularniji. I šta je tu problem, što nekada ni roditelje frizeri ne mogu da ubede da „ta frizura nije za tu glavu“.

slobodna ilustracija foto: gradjanin.rs

Ta svetski poznata muzičara i fudbalera su trenutni hit. Skoro uvek im napravimo tu frizuru, ali je ona neodrživa posle nekoliko časova. Sve te svetske face imaju slike koje su rađene u fotošopu (kompijuterski program za obradu slika), onda tu je i taj efekat da pre slikanja se vodi računa o mejk apu, čitave ekipe vode računa o tome – priča Slavko jedan od niških frizera.

Džastin Biber foto: sve vesti

On kaže da klinci najčešće pokazuju slike preko telefona.

Najčešće iz salona izađu prezadovoljni, a kasnije kažu „pa rasturila se frizura sutra“. Normalno, Ronaldo nosi sakupljenu kosu na gore i mnogo gela je potrebno da se to stalno održava. Kako objasniti momku ni da toliko gela nije dobro za koren kose? Pevač Džastin Biber na jednoj strani frizure (najčešća) ima mnogo kose, a na drugoj ne, pa prebacuje pramenove. To u tom trenutku može da izgleda interesantno, ali kada se sve to opusti, to izgleda kao da su se sama deca šišala… – priča on.

Iz ovog salona dodaju da je kod devojčica za sada malo „lakša“ situacija jer je popularna Elza iz crtanog filma „Ledeno kraljevstvo“ koja nosi pletenicu.

Upitali smo i da li neko traži frtizuru domaćih popularnih zvezda, rekli su nam da je to toliko retko da ne pamte koji je lik bio u pitanju.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *