Gagi Jovanović sa predstavom „Dobrodošli u Srbiju“ 27.novembra u Nišu!

Hit predstava „Dobrodošli u Srbiju“ sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji izvođenjima 27. novembra u Domu vojske u Nišu, 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu u Kragujevcu.

gagi-jovanovic
Dragan Gagi Jovanović

U „Dobrodošli u Srbiju“ Gagi Jovanović pokazuje svoj jedinstven komičarski talenat igrajući vlasnika agencije koji gledaoce vodi na nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.

Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

„Pre nekoliko meseci smo obeležili deset godina od kako igramo predstavu. Kad smo počinjali mislio sam da će predstava biti otvorena za promene, da ću morati da ubacujem neke aktuelne događaje, ali je sve ostalo isto, nisam našao ništa vredno da se ubaci“, kaže Jovanović.

Ulaznice su u prodaji od petka, 4.novembra po ceni od 900 dinara parter i 800 dinara za balkon. Prodajna mesta: Biletarnica Doma vojske i CS Eventim Niš: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Exclusive Change 18 – Bulevar Medijana 21, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel – Obrenovićeva bb – PC Gorča i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

 

Foto: Sonja Žugić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *