General Stojanović za „Građanin“: Svakog dana se očekuje raspisivanje izbora u SNS

Šta se događalo iza zatvorenih vrata sinoć na sastanku šefa Izvršnog odbora SNS, Radomira Nikolića i niških članova za sada je tajna, ali smo svedoci bili da su generalu Momčilu Stojanoviću pojedini čestitali na izlaganju tokom tog susreta koji je rezultirao raspuštanjem gradskog odbora.

Bandjur i Stojanovic2
drugarski pozdrav Banjđur i Stojanović

Stojanović za naš portal ističe da se raspisivanje izbora u Srpskoj naprednoj stranci „očekuje svakog dana“. Pošto je ova stranka, praktično ovih dana „obezglavljena“, a što može da utiče i na samo funkcionisanje Grada Niša, upitali smo ga u kom periodu će se taj proces izbora okončati, kako bi „zacelili ožiljci međusobnih trvljenja i stranačkih razmirica“.

Momir-Stojanovi-in4s.net-U Nišu će biti postavljen koordinator (verovatno nepristrasan iz Beograda prim.aut) koji će sprovesti izbore. Posle izbora će Niš imati samo Gradski odbor, a ne kao do sada pored gradskog i opštinske odbore. Prema planu i prvobitnom dogovoru, izbore sprovodi svaki grad posebno za sebe, a sve bi trebalo da se okonča polovinom maja meseca-saopštio je Stojanović.

 

M.S.

5 Comments

  1. Raspuštanjem niške bulumente, esenes je pokazao da ga zanimaju samo unutarpartijske koještarije i baljezgarije. Građani? Ko njih pita – ima da im se dere koža s leđa da bi nepismeni (ima i neki polupismen – kupio diplomu) esenesovci imali za krkanluk.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *