Goreo automobil još jednog policajca u Nišu

U niškom naselju Novo selo goreo je još jedan auto pripadnika Policijske uprave u ovom gradu, a gde srećom nije bilo povređenih osoba. Zadnji deo njegovog „Fiat punta“ je izgoreo, a kako nezvanično saznajemo istražnje radnje oko ovog slučaja su u toku. Policija nam je potvrdila da se ovo dogodilo 24. aprila oko 3,30 sati kao i da je slučaj predat Višem javnom tužilaštvu.

arhivski snimak

Naš kolega radi u Doljevcu na suzbijanju narkotika i važi za jednog od najpoštenijih ljudi koje znamo. Čovek živi kao podstanar i pitanje je kome se zamerio. Njemu je izgoreo zadnji deo auta gde nije motor tsako da se sumnja da je namerno zapaljen – kažu nezvanično niški policajci.

Nakon što su ranije izgoreli automobili načelnika niške Kriminalističke policije i zamenika načelnika cele Policijske uprave, sredinom novembra 2017. godine  stradao i automobil još jednog službenika niške policije. Ovo je četvrti slučaj da policajcima gore automobili, a samo u jednom slučaju je vinovnik otkriven.

U Nišu je učestalo paljenje automobila od pre dve godine. Svakako da su pojedini izgoreli zbog instalacije, ali mnogi se slažu da je većina namerno zapaljena.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *