Građani protestvovali zbog „nemilosrdnog“ pauka

Nekoliko desetina građana je na Bulevaru Nemanjića juče oko 14 sati protestvovalo ne dozvoljavajući radnicima “Parking servisa” da paukom odnesu vozilo koje je bilo parkirano na trotoaru ispred obližnjeg solitera. Razlog ne dopuštanja da se vozilo odnese je što, kako kažu, u blizini nema dovoljno mesta za parkiranje a nigde nije označeno da se tu ne smeju ostavljati kola.

PROTEST-ZBOG-PARKINGA
Drama na Bulevaru Nemanjića trajala je nekoliko sati. Oni koji se ovde godinama parkiraju jer, kako kažu, nemaju gde u blizini, našli su se u neprijatnoj situaciji.
Dok su, sa jedne strane, radnici parking servisa pokušavali da odnesu i zadnje vozilo koje je tu bilo, stanari koji žive u blizini nisu im dozvoljavali da to učine.

I pored toga što zakon kaže da je ovde reč o nepropisnom parkiranju, okupljene Nišlije ipak su uspele da od ovog dokumenta spasu jedno vozilo a hoće li im to i ubuduće polaziti za rukom ili će tražiti drugo mesto za parkiranje ostaje da se vidi.

Izvor: Niška televizija

9 Comments

  1. Trotoar nije mesto za parkiranje! Treba iskoreniti tu naviku kod ljudi, uvek se može naći parking mesto, nego je problem što ljudi hoće baš ispred zgrade.. Takođe, grad treba obezbediti parking mesta u blizini svake zgrade jer je to svakako moguće duž celog bulevara a i u drugim delovima grada.

  2. Što je najveci paradoks da je kosovar koji do juce nije znao sta je red i radio u neredu, sada preuzeo zakon u svoje ruke da zavodi neki red a pojma nema o znacenju reci RED.

  3. Slusao sam bandite iz parking servisa,zderu u kafani,pominju silne cifre…a za pauka,kazu samo kosi,jos i panduru kupe gurmansku da nocu sparta sa njima i pokuplja kola…

  4. Gospodo iz Parking službe, kada planirate da dižete automobile koji se parkiraju direkt u Sremskoj ulici i blokiraju protok saobraćaja, umesto što dižete sa parking mesta?

  5. Centar grada pun je nepropisno parkiranih automobila, bukvalno se nemoze proci od njih. To su uglavnom isti automobili a pauka nikad nema da ih ukloni.
    Sklanjaju se automobili koji nikome nesmetaju.

    1. 100% se slazem sa tvojim komentarom.Idu tako ulicom i nasumicno dizu.Kao pali su s Marsa pa ne znaju da je buklvalno svaki parking u gradu prebukiran.Smradovi umisljeni.Gledam dvojicu pre dan, dva parkirali se NEPORPISNO na sred ulice,i jedu pljeskavice zivotinje!!!Dizite ove oko Kalce,u pesackoj zoni,ili kod parka Svetog Save,ne sme tu da pipne dobice po brnjici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *