Gradskoj organizaciji gluvih potrebno 750.000 dinara za obnovu grejnog sistema

Gradska organizacija gluvih Niš je u saradnji sa fondacijom PONS pokrernula akciju prikupljanja novčanih sredstava za obnavljanje grejenog sistema navedene organizacije. Naime, Gradska organizacija gluvih je prethodne dve zime dočekala sa hladnim radijatorima, a da bi problem sa grejanjem bio rešen potrebno je oko 750 000 dinara.

Radi se o obnavljanju grejnog sistema Gradske organizacije gluvih Niš koje uključuje revitalizaciju cevi i radijatora, kao i kupovinu kotla na pelet. Kako je za realizaciju ovog posla potrebno oko 750 000 dinara, fondacija PONS je odlučila da pozove 750 uglednih građanki i građana Niša da doniraju po 1000 dinara“, kaže Ivan Novaković iz PONS fondacije.

On dodaje da bi se na taj način izbegla situacija da kroz uličnu akciju, onaj deo građanstva koji jedva preživljava donira 50,100,200 dinara koji njima bukvalno znače opstanak.

Fondacija PONS poziva sve ljude dobre volje da pomognu Gradskoj organizaciji gluvih Niš da bi osposobili grejni sistem do početka grejne sezone, kako bi mogli normalno da funkcionišu u zimskim mesecima. Ova organizacija koja postoji 70 godina i broji oko 400 članova, radi na integraciji gluvih osoba i na taj način obavlja vrlo važan posao za Grad Niš, ali i celo društvo.

Broj računa Gradske organizacije gluvih Niš, na koji se može uplatiti novac je: 325-9500700024676-81 OTP BANKA

D.N.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *