Grafiti u Nišu koji nose poruku SNS-u (foto)

Kod Mosta Mladosti u Nišu osvanuli su grafiti „Noge lome SNS“ i „SNS klozet“, a nešto slično ovog vikenda moglo se videti ispisano i oko nekih otvorenih šahti.

Grafitima je nepoznati autor verovatno hteo da ukaže na stepenice koje su godinama nestabilne i na pasaž koji je pun fekalija i koji suži kao toalet.

Jedan od poznatih aktivista udruženja napisao je na društvenim mrežama svoje mišljenje povodom ovih grafita, ali nije želeo da se njegovo ime prenosi u medijima. On je napisao:

Most Mladosti kod auto pijace je nemoguće bezbedno preći kao pešak ili biciklista. Jedan način su metalne stepenice, međutim, one su nestabilne i fale stepenici, pa postoji rizik od pada. Drugi način je pasaž ispod mosta, ali one je neosvetljen a i koristi se kao javni vc, pun je fekalija i zaudara. Više puta smo kontaktirali Direkciju za izgradnju grada, međutim, ona nas ignoriše. Pošto je Aleksandar Vučić trenutno na jugu Srbije, a znamo da je jedno vreme obilazio klozete po celoj zemlji, pozivamo ga ovom prilikom da nakratko svrati u Niš i vidi naš pasaž ispod mosta pretvoren u javni klozet. Možda on uspe da ubedi Direkciju za izgradnju grada da je potrebno osvetliti pasaž i staviti kamere, a stepenice u blizini zameniti širim i boljim, kako bi i pešaci, i bicklisti, a i mame sa bebama mogli nesmetano i bez neprijatnih mirisa da dođu do druge strane keja.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *