Granični prelaz na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu ponovo radi

Odlukom Vlade Republike Srbije ponovo je otvoren granični prelaz na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu, što je omogućilo ponovno uspostavljanje redovnog avio saobraćaja. Prva posle proglašenja pandemije je krenula kompanija Wizz Air i to letom za Dortmund.

Podsećamo sve putnike koji putuju sa našeg aerodroma da će morati da se ponašaju i imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa obavezama koje su nametnule države ka kojima se obavlja saobraćaj. Svi dolazeći putnici, odlukom Vlade Republike Srbije, od danas ulaze na teritoriju Republike Srbije bez upotrebe PCR testa i obavezne samoizolacije, uz poštovanje svih propisanih mera.

Na osnovu preporuka Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje Niš, Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada. Molimo putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od našeg osoblja, kažu u Aerodrmomima Srbije.

Očekujemo se, u toku juna meseca, nastavak postepene normalizacije saobraćaja sa aerdoroma Konstatin Veliki u Nišu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *