HLADNO PIVO i ATHEIST RAP u subotu u Nišu!

Hladno Pivo, jedan od najznačajnijih sastava u regionu, nakon četiri godine se vraćaju u Niš, gde će 27. avgusta održati koncert u rovu Niške tvrđave. Gosti na koncertu biće novosadski bend Atheist Rap. Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a karte po ceni od 700 rsd mogu da se nabave na svim Eventim Serbia i Gigstix prodajnim mestima.

Hladno Pivo – Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki nastupiće u Nišu u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom promocije novog, istoimenog albuma. Hladnom pivu će ovo biti treći nastup pred Nišlijama, nakon fantastičnih koncereta u dvorištu Banovine (2012.) i na Letnjoj pozornici dve godine pre toga.

Drage moje Nišlije, ja sam u vašem gradu proveo lepih godinu dana, ovo će nam biti treći nastup i najbolji do sada. Dolazimo sa novim albumom, spremni, sveži… Tako da dođite, biće dobra zabava, obećao je Mile Kekin, pevač bend Hladno Pivo.

Gosti na koncertu Hladnog Piva biće novosadski bend Atheist Rap, koji je pred Nišlijama poslednji put nastupio 2013. godine. Oni će takođe predstaviti njihovo aktuelno izdanje koje nosi naziv „Uberlauf“.

Imamo poseban, više od dve i po decenije građen odnos sa niškom publikom, koja je temperamentna i punim srcem, grlom i dlanovima učestvuje u svakom koncertu. Teško da uopšte možemo nabrojati sve koncerte u Nišu na kojima smo se dobro proveli. Volimo da navratimo privatno na druženje u Niš, sa našim prijateljima iz niških bendova i kada ne sviramo. A kada putujemo bendovski, negde još južnije, zastanemo gotovo uvek u grad kraj Nišave na kafu, rakiju i roštilj. Planiramo da u lepom ambijentu rova Niške tvrđave predstavimo niškoj publici novi album „Uberlauf“, ali i stare svima znane hitove. Dugo nam se nisu ukrstili putevi sa našim dugogodišnjim prijateljima iz benda Hladno pivo, sa kojima smo generacijski bliski i sa kojima delimo neke bitne stavove i poglede na svet. Unapred se radujemo druženju sa njima i sa niškom publikom, rekli su članovi Atheist Rapa.

Prodaja karata na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajim mestima, po ceni od samo 700 rsd do subote, 27.avgusta! Na dan koncerta karte će biti skuplje, a cena ulaznice biće objavljena na Facebook Event-u dan ranije, u petak 26.avgusta!

Eventim Serbia u Nišu:
Big Star – Cara Dušana 65
Delfi Niš – Voždova 4
Fun travel – Obrenovićeva BB PC Gorča lok m20
Knjižara Indigo – Obrenoviceva 39
Travego – Koste Stamenkovica 5
OMV – Niš 1 – Dimitrija Tucovića bb
OMV – Niš 2 – Bulevar 12. februara bb
OMV – Niš 4 – Bulevar Vizantije bbGIGS TIX u Nišu:
Knjižare Vulkan
Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22h
Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22h
Corner Shop Srbija Bul. Zorana Đinđića 38, svaki dan od 07 do 22h

V.Radojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *