Humanitarni teniski turnir za Specijalnu školu „Bubanj“

Na terenima teniskog kluba Kostić održan je danas humanitarni turnir u organizaciji Rotarakt klub Niš i Rotarakt klub Niš – Univerzitet a sve sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za polaznike Specijalne škole sa domom učenika „Bubanj” u Nišu. Pobednici po kategorijama su: Milan Jovanović (amateri), Đorđe Zafirović (profesionalci), Dimitrije Đorđevic i Dimitrije Milić (dubl).

tenis-nadja-vukovic
foto: Nađa Vuković

Kotizacija za učešće na turniru bila je 500 dinara za mlađe I 1000 dinara za seniorske takmičare, a na turniru se prijavilo oko 20 takmičara. A pred takmičarski deo polaznici škole “Bubanj” imali su priliku da pokažu svoje teniske veštine, a od organizatora sun a poklon dobili majice.

Jedan od organizatora događaja je Lazar Jovanović, on navodi da je na današnjem turniru prikupljeno oko 25 hiljada dinara, sva sredstva biće prebačena na račun škole, koja će potom novac upotrebiti shodno svojim potrebama.

Na čelu sa profesorom fizičkog vaspitanja iz škole “Bubanj”, polaznici su pred početak turnira odigrali revijalni meč, a njima će nakon turnira uz uplaćena sredstva biti podeljene I diplome. U zavisnosti od uspeha današnje akcije nadamo se da ćemo i u budućnosti biti u prilici da organizujemo ovakve događaje. Voleo bih da ovaj turnir postane tradicija, počeo je Jovanović.

On se potom zahvalio sponzorima koji su pomogli održavanje turnira.

Zahvalio bih ovom prilikom sponzorima događaja, gospodinu Komnjenoviću iz Beograda, koji nam je donirao loptice za tenis. Planinka nam je obezbedila vodu, takođe smo zahvalni i Red Bulu, teniskoj akademiji Kostić koja je bila generalni sponzor i kompaniji Tekstko, koja je obezbedila majice za učesnike, poručuje Jovanović.

A.Ilić

 

1 Comment

  1. Zahvaljujemo se Rotarakt klubu Niš i Rotarakt klubu Niš – Univerzitet kao i svim humanim ljudima koji su podržali ovu lepu akciju.Hvala svima od srca u svoje ime i u ime dece i kolektiva škole,,Bubanj“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *