Humanost Nišlija: „Komšije“ svirkom prikupile čak 55.000 dinara (foto)

Na humanitarnoj svirci grupe „Komšije“ koja je sinoć održana u centru Niša za lečenje sugrađanina Nikole Miljkovića prikupljeno je oko 55. 000 dinara.

Organizatori su sami članovi benda „Komšije“, a ukupno je učestvovalo dvadesetak muzičara. Oni su realizovali takvu akciju da su u humanitarne svrhe okupili prijatelje muzičare i celu akciju prenosili uživo preko društvene mreže facebook. Mnoge humane Nišlije koje su prošle ostavile su onoliko koliko mogu u kofer od gitare gde se sakupljao novac.

Ova akcija vredi utoliko što nema muzičara od naših prijatelja ko se nije odazvao akciji. Nišlije na ulici takođe – kratko je prokomentarisao jedan od muzičara.

Da podsetimo, Nišliji Nikoli Miljkoviću (29), kome je dijagnostikovan visoko maligni tumor na mozgu hitno je potrebno još oko 2.800.000 dinara za lečenje u inostranstvu, kao i za rehabilitaciju.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstava za dvadesetdevetogodišnjeg Nikolu. Može mu se pomoći i slanjem SMS poruke 288 na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara. Takođe, postoji mogućnost uplate na dinarski račun 160–466027–56, devizni račun 00–540–‎0002053.5 ili putem linka e–doniraj.

D. Vasić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *