“I ja se borim” u Panteleju

Gradska opština Pantelej u saradnji sa Regionalnim košarkaškim savezom istočne Srbije i KK Naisus organizuje prvi humanitarni turnir u basketu „3×3“. Turnir će se odigrati krajem avgusta pod sloganom „ I JA SE BORIM“, a sva prikupljena sredstva biće namenjena udruženju NURDOR.

Mogu da se prijave svi koji žele da podrže ovu priču, a očekujumo i učešće onih ljudi koji se aktivno bave sportom, kaže Miljan Hadžović iz GO Pantelej.

Deo radova na izgradnji hemato-onkološkog odeljenja na Klinici za dečije interne bolesti u Nišu trebalo bi da bude završen do kraja septembra. Za drugu fazu radova, neophodno je 50 miliona dinara, od kojih je prikupljeno 25 miliona.

Ovakva pomoć puno znači i pokazuje na koji način lokalne zajednice, pojedinci i društveno odgovorne kompanije mogu da pomognu, kaže koordinator Kancelarije NURDOR-a Marija Tomić.

Oni koji žele da učestvuju na turniru kotizaciju uplaćuju direktno na žiro račun Udruženja NURDOR i prijavljuju se GO Pantelej ili Kancelariji za mlade grada Niša. Rok za prijavu je 25. avgust. Nakon toga slede kvalifikacije na terenima Doma učenika, a utakmice igraju se 27. i 28. avgusta kod Slatke kuće u blizini opštine Pantelej.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanja Gradske opštine Pantelej

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *