Ilić izglasan sa prvog čoveka radikala u Panteleju

Izabrani Stefan Ilić

Za predsednika Opštinskog Odbora Srpske radikalne stranke u opštini Pantelej izabran je dosadašnji v.d. predsednik Stefan Ilić. Ishod glasanja bio je 16 članova „za“, a samo 1 protiv. On je izglasan na sednici opštinskog odbora u novom sazivu.

Stefan Ilić je odbornik u Skupštini opštine Pantelej i predsednik komisije za ekologiju, zaštitu životne sredine,razvoja turizma i očuvanju spomenika.

OO SRS Pantelej

Poslednji predsednik Opštinskog odbora Pantelej je bio Saša Vidojković u periodu od 2008 do 2013, da bi 2013 bivši predsednik Gradskog odbora SRS došao i raspustio Opštinski odbor Pantlej. Sve je posle toga išlo traljavo sve do 3.9.2015 godine kada je za v.d. predsednika Opštinskog odbora Pantelej od strane Nišavskog okružnog odbora postavljen Stefan Ilić. Okupio je oko sebe i ojačao mesne odbore i podigo Opštinski odbor iz pepela. SRS Pantelej je u vlasti sa SNS-om ,DSS-om i SPS-om, saopštila je ova stranka.

gradjanin.rs

11 Comments

  1. Татјана што со се учланила у СНС?Тамо вероватно дају ракију бесплатно у простортијама Радикала забрањен алкохол статутом и ко дође пијан на седницу одмах дисциплински поступак,према томе не уклапаш се у СРС као алкохоличарка.

  2. Листу није фалсификовао,листа је потпуно законски и страначки легална и легитимна,редослед на листи није мењао нико редослед на листи изгласан о чему још у странци постоји аудио и видео записник.Тако да Татјана млатиш празну сламу ,за тебе нико није гласо да будеш друга ,него су покушали без гласања да будеш друга на листи,а то колико нас има сведочи и на овој скупштини пуна сала младих и старијих радикала.

  3. Сви који хоће да буду део победничког тима нека дођу у просторијама општинског одбора Пантелеј у Дурлану и нека се учлане ако већ нису чланови да заједно прославимо победу Војводе Шешеља на председникчким изборима…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *