Incidenti i provokacije na opozicionom skupu u Nišu (video)

Na protestu „Niš bez straha #1 od 5 miliona“ došlo je do dva incidenta. Prvi se dogodio dok je govorio Veljko Mijailović, predsednik jednog od policijskih sindikata, a drugi za vreme obraćanja Boška Obradovića, lidera Pokreta Dveri.

U oba slučaja je grupa momaka u crnom i sa kapuljačama prišla skupu i počela da uzvikuje „Lopovi, lopovi“. Oba puta je reagovala policija i odvojila ovu grupu momaka od učesnika skupa. Malo je čudno što ih policija još posle prvog incidenta kod ulaza u podzemni prolaz nije zaustavila dok prođe skup.

Oni su posle reagovanja policije otišli u podzemni prolaz,a onda su se vratili z druge strane i ponovo skandirali iste parole.
Boško Obradović, lider Pokreta Dveri rekao je da su to momci koji su poslati da provociraju iz Doljevca, ali to nije potvrđeno.

Šetnja učesnika skupa išla je ulicom Milojka Lešjanina pa preko Betonskog mosta i keja da bi se završila kod Stambol kapije na Tvrđavi gde je govorila predsednica Dveri iz Niša Tamara Kerković Milenković.

Svi učesnici skupa su naveli razloge što su protiv predsednika Aleksandra Vučića i zašto će se sutra 13. aprila na skupu u Beogradu okupiti cela Srbija.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *