Iz 16 javnih česama u opštini Medijana potekla voda

Voda sa 16 javnih česama u Nišu je posle svih peripetija oko neplaćenih računa i drugih problema, potekla! Ovim je predsednik opštine Milan Krstić, ispunio obećanje koje je dao pre nekoliko nedelja, a da će početkom maja rešiti sve probleme kako bi građani imali gde da se osveže tokom vrelih dana. Problem je bio sa ranijim računima za nekada utrošenu vodu.

foto: opština Medijana

Zajednička komisija Gradske opštine Medijana i JKP „Naisus“ Niš pustila je u rad 16 javnih česama koje se nalaze na teritoriji Gradske opštine Medijana, saopštila je ova jedinica lokalne samouprave.

To su: česma ispred Gradske opštine Medijana, Trebinjska (kod Doma zdravlja), česma na Trgu Republike (kod „Stare Srbije“), česma „Bure“ na Palilulskoj rampi, česma na Trgu 14. oktobar (kod Sabornog hrama), česma na Trgu „Pavla Stojkovića i Trgu „Kralja Aleksandra Ujedinitelja“, kao i Trgu Patrijarha Pavla (Redijeva česma). Vode ima i na česmama kod biletarnice Spomenika „Ćele Kula“, u Ulici „Ktitor“ u Duvaništu, na Trgu „Stevana Sremca“ (preko puta TC „Kalča“), na „Pužu“ i „Fontani“ u Čairskom parku. Radi česma na Keju „29. decembra“ kod Hotela „My Place“ kao i česma na Bulevaru Nemanjića (između tržnih centara „Zona 1“ i „Zona 2“. Zbog dodatnih provera ne rade „Donina“ i česma „Krst“ u Parku Svetog Save.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *