Izbegnuta tragedija: Autobus probio bankinu i sleteo s autoputa – šestoro povređeno

Autobus „Trans produkta“ koji saobraća na relaciji Skoplje – Beograd probio je bankinu i sleteo s kolovoza autoputa Niš – Beograd kod mesta Katun (blizu Aleksinca), potvrđeno nam je u Policijskoj upravi u Nišu.

foto: gradjanin/ foto: transprodukt.rs

U ovoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5,50 sati teže povrede zadobilo je četvoro putnika. U PRVOJ INFORMACIJI koju smo jutros objavili rečeno nam je da su teže povređene tri osobe.

Četiri povređene osobe su odvezene u Urgentni centar u Nišu, a posle uviđaja znaće se uzrok ove saobraćajne nesreće koja se dogodila kod mesta Katun na autoputu, rečeno nam je u policiji.

Na licu mesta našla se odmah aleksinačka Hitna pomoć, a u pomoć su pozvane i niške kolege koje su intervenisale sa dva vozila.

Aleksinačka ekipa je, prema našim saznanjima, prevezla jedno lice. Niški tim Hitne pomoći zdravstveno je zbrinuo četiri osobe, a jednoj je dat uput da se naknadno javi lekaru.

Mi smo prevezli četiri osobe među kojima nema dece odnosno mlađih od 18 godina. Prevezli smo dve osobe sa povredama grudnog koša, jedna osoba ima povredu glave, a još jedna povredu lica – saopšteno nam je u Hitnoj pomoći Niš.

Uzrok ove saobraćajne nesreće u kojoj je izbegnuta tragedija se ispituje.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *