Izboden Nišlija pored vrtića zbog para? (foto)

Pedesetogodišnji Nišlija pretrpeo je ubodne i druge rane večeras oko 19,45 sati u blizini Tošić pumpe, na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Bulevara Nemanjića. On je dosta iskrvario pa je hitno prevezen na Hiruršku kliniku u Nišu. Za sada se ne zna da li je ubod bio nožem ili nekim oštrim predmetom. Postoji mogućnost da je prebijen i uboden nečim oštrim nalik šipki.

tosic-pumpa
Napad se dogodio dijagonalno od Tošić pumpe kod vrtića

Povređeni je posle uboda, hodao nekoliko koraka, a onda pao u blizini pešačkog prelaza.  U policiji su rekli će imati više informacija posle uviđaja. Prema kazivanju očevidaca čovek je napadnut u parkiću između zgrade Doma zdravlja i obdaništa. Očevidac kaže da je čuo uzvik ,,gde su moje pare,, a potom je iz sumraka izašao čovek teturajući se,prešao nekoliko koraka i pao na pačački prelaz gde je obilno iskrvario.

tuca
foto: I.D.

Ovo je drugi incident gde su „sevnuo“ nož za 24 sata. U samom centru grada sinoć je uboden dva puta Nišlija koji je bio na trafici u blizini Tvrđavskog mosta. On je upozorio prodavca u trafici da je jedna devojka ukrala cigarete, posle čega je njen momak izvadio nož i naneo dva uboda ovom Nišliji.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *