Izgradnja novog objekta za smeštaj životinja: Potrebna pomoć sugrađana

Sa ciljem poboljšanja životnih uslova i smeštaja u Zoo kutku u Kamenici, te proširenja kapaciteta za sklonište spašenih životinja, Zoo planet je pokrenuo izgradnju novog objekta, tražeći podršku sugrađana za njegovo dovršenje. Izgradnja ovog objekta zahteva sredstva iznad 160 hiljada dinara.

Iz udruženja navode da im je imperativ da izgrade dodatni objekat za smeštaj životinja, i da što pre krenu sa gradnjom kako bi što pre završili i unapredili uslove smeštaja i razdvajanja životinja.

Naravno potrebna nam je i vaša pomoć i podrška kako bi obezbedili sredstva za izgradnju novog objekta koji se uveliko radi i u ovim uslovima a dobro ljudi su nam izašli u susret i dali materijal na odlozeno plaćanje. Uskoro će životinjice imati novi prostor za komfornijii život a nadamo se da ćemo uz Vašu pomoć uspeti da platimo troškove materijala i izgradnje“ – navode iz Zoo planeta.

Za završetak projekta potrebno je 165.932,00 dinara. Svi zainteresovani koji žele pridoneti humanitarnom radu Zoo planeta, donacije mogu uplatiti na račun Udruženja Zoo Planet: 105-22423-78 ili putem PayPal-a na adresu zooplanet.nis@gmail.com

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *