Izložba restauriranih predmeta starih 160 godina

„Minin kreativni kutak“ naziv je izložbe umetničkih predmeta dekupaž tehnikom Marine Pavlović koja će biti otvorena u nedelju 31. marta od 20 sati u kafeu Dnevna soba.

Mina (Marina Pavlović) će vas posetioce provesti kroz svoj svet, svet radova koji su oslikani na jedan poseban način. Ideja njenog stvaralaštva nije samo da presvuče predmet rižinim papirom već I da probudi, a ujedno i sačuva neki vid starine u svakom od njih.

Potrošilo se ovde puno patine, ali samo zato što ja tako volim. Sve što na ovoj izložbi možete videti ima svoju upotrebnu vrednost, da li su to restaurirani starinski koferi, škrinje,svecnjaci,drvene kutije raznih oblika i namena,kutije za flaše,slike koje nas svom svojom dušom gledaju sa zidova“ kaže Mina o ovoj izložbi.

Na ovoj postavci biće izloženi i restaurirani predmeti stari preko 160 godina, a posetioci će moći da vide i reprodukcije nkako najpoznatijih tako i manje poznatih svetskih umetnika.

Marina Pavlović je po zanimanju professor književnosti već 20 godina, a u ovoj grani umetnosti je pronašla svoj mir koji želi da podeli sa svim posetiocima njene izložbe u Dnevnoj sobi.

Izložba će biti aktuelna do 7. aprila, a otvaranje je u nedelju 31. marta od 20 sati.

B.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *