Izložba umetničkih slika „Oboji misli“ Emilije Antić

Članica udruženja likovnih umetnika „Luna“ iz Niša, Emilija Antić iz Beograda predstaviće svoj likovni rad publici u Nišu. U okviru izložbe „Oboji misli“ predstaviće se izložbom od 10. do 16. marta u kafeu „Dnevna soba“ a otvaranje je zakazano za nedelju 10. marta od 20 sati.

Emilija Antić, rođena 1994. godine, po strukci je turistički tehničar a slikarstvom se bavi tek godinu i po dana dok će se  publici predstaviti slikarstvu na platnu akrilnim bojama i radovima rađenim uglavnom kombinovanom tehnikom sa silikonskim uljem i takozvanim pouring mediumom.

„Uvek sam znala da sam umetnički nadarena, ali nikada nisam radila na tome. Jeste kliše ali meni je slikarstvo zaista pomoglo da prebrodim težak period u životu. Bilo je nešto novo što radim,uživala sam u bojama u tehnikama, učila sam, isprobavala. I danas volim izazove kada je u pitanju umetnost. Volim abstraktne slike, modernije, jake boje.“ kaže Emilija za svoj umetnički rad.

Otvaranje izložbe je u nedelju 10. marta od 20 sati u kafeu „Dnevna soba“ dok će samo veče upotpuniti i muzički duo „Andrija i Anđelka“. Ulaz na dešavanje je besplatan.

B.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *