Izvesno: Bulatović gradonačelnik, Perišić direktor KC, Milovanović prvi u SNS Niš

Budući gradonačelnik Niša biće Darko Bulatović, Zoran Perišić će biti direktor Kliničkog centra u Nišu, a Zvezdan Milovanović predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke(SNS). To je jedino izvesno, a sve ostalo što pričaju su glasine i prognoze, rekao je za “Građanin” Ljubivoje Slavković, sadašnji zamenik gradonačelnika Niša.

Vučić-i-Bulatović
Premijer Aleksandar Vučić i Darko Bulatović – foto: facebook

Ove odluke su donesene na predsedništvu SNS, a uz slaganje premijera Srbije, Aleksandra Vučića.

Darko Bulatović je dosadašnji direktor “Jugoistoka”, Perišić je dosadašnji gradonačelnik, a Zvezdan Milovanović do sada nije bio u politici, a vlasnik je TV “Kopernikus”.

Na pitanje, šta zapravo znače ove rokade i nova postavljenja u stranci, on kaže da je i očekivano da je došlo do “provetravanja”.

Ljuba-Slavković
Ljubivioje Slavković

Stranka je odlučila da “otvori prozor u prostoriji”, da se promeni vazduh i to je očekivano. Sednica Skupštine grada Niša je zakazana za 29. Juni, ali tada neće biti izglasan gradonačelnik. Tada će se formirati organi upravljanja, a imaćemo još jednu sednicu do 10. jula kada će se glasati za gradonačelnika, a tada će se znati i nova gradska vlast odnosno stranke koje je čine – rekao je Slavković za „Građanin“.

Još nije odlučeno sa kojim partijama će SNS formirati vlast, ali je izvesno da će to biti sa Socijalističkom partijom Srbije, ali to će se znati do 10. jula kao i ko će voditi taj parlament.

M.S.

11 Comments

  1. Ne zna s kojim strankama???? Pa vi ste g-ne Slavkoviću izašli u koaliciji od 7-8 partija( Vulin,Rasim,Pups,Spo,Velja Ilić…) i još vam treba koalicija sa SPS..JS…i još po nekom…?

  2. Sto li se opterecujemo kad nista ne mozemo promeniti… mladi odlaze kao reka, nato nas zaprasuje iz vazduha a truje sa zemlje, gmo, harp sistemi, pijavice, poplave….
    Srbija se gasi politicari postavljaju vlasnike medija da bi jos vise pojacali medijski mrak, „plate i penzije cemo povecati posle izbora“? eeeeeeeee Srbijo daleko ces dogurati sa ovakvima jos nekih 50 god….
    A sto se EU tice, svi kukaju i izlaze iz nje (ENGLEZI) samo se Vucic marionetica zaleteo da udje!

    1. Bravo seko, nas prijatelj iz Grcke sto je rekao: otkako je Grcka usla u EU poceli smo da propadamo.

  3. Žao mi je Zorana Radovanovića „ZUBU“ jer šta će on sada da radi. On nezna medicinu, dopalo mu se direktorsko mesto. a za to mu u ovim vremenima ne treba nikakvo znanje Ali opet dobro, on je kandidat za MINISTRA ZDRAVLJA.

  4. Народе, загледај само те фаце, почуј њихове говоре, види памет њихову и шта раде… Није ти јасно што ти је ЛОШЕ?! Онда – бееебееебееебееебееебееебееебеее…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *