Izvinjenje čitaocima: Nisam mislio ništa loše

Predrag Zlikovac
Predrag Zlikovac, autor najave turnira

Poštovanim čitaocima Gradjanin.rs i organizatorima turnima u malom fudbalu „Smokijevi dani“ upućujem lično izvinjenje zbog propusta koji sam napravio u objavi na portalu Građanin.

Plakat za obaveštenja o turniru
Plakat za obaveštenja o turniru

Mislio sam da je turnir u čast glumca Ljubiše Samardžića koji sada živi u Beogradu. Na plakatu za turnir koji je istaknut u Niškoj Banji nigde nije se moglo zapaziti kome je posvećen i da se radi o drugoj osobi. Kako je popularni glumac iz Niške Banje, a posle razgovora s nekim meštanima, niko me nije uputio da grešim u pretpostavci.  Tako je i izašao tekst „Smokijevi dani u Niškoj Banji“. Reč je o tragično stradalom momku iz naselja Nikola Tesla koji je imao nadimak Smoki.

Uvek želim da popularišem dobre inicijative, tako mi se učinilo da bi trebalo pomoći organizaciju takmičenja, a sve u cilju da se mladi okrenu sportu i pravim vrednostima. Zaista ništa loše nisam mislio, a kamoli da nekoga uvredim. Molim organizatore turnira i čitaoce da mi oproste na učinjenom propustu.

S poštovanjem
Predrag Zlikovac

4 Comments

  1. Ali tako je lako pozvati telefonom i proveriti, dragi kolega, tako da „mislio sam“, „pretpostavio“, „rekli su mi“ jednostavno ne prolazi. Moja redakcija je okrenula broj koji je na oglasu, to ste mogli i vi…

    1. У потпуности се слажем, али сам допустио себи слободу да послушам пензионере који су се ту затекли, као старије и искусније који ваљда све знају.
      Рекоше јасно и гласно да је у питању глумац, мада и мени оно Меморијални није било баш… али послије ј…. нема кајања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *