Javio se radnik „Gorice“ u NTV program, a direktor ga „poklopio“ odgovorom (foto)

Kese, pivske flaše, papiri, celofani od cveća sve se to ovih dana može videti na niškom Novom groblju u između grobova.

Direktor „Gorice“ Igor Novaković

Ružna slika na humkama Nišlija bila je i tema jutrošnjeg razgovora između direktora „Gorice“, Igora Novakovića i voditelja Nikole Markovića na Niškoj televiziji. Novaković je pre toga objašnjavao pitanje funkcionisanja „Gorice“ i obrazlagao činjenice za probleme preduzeća.

Marković je onda preneo pitanje gledaoca „zašto je na groblju takvo loše komunalno stanje i zašto se više ne čisti“.

U tom momentu oko 09,00 sati javio se član jednog sindikata i rekao da to što Novaković priča i nije baš tačno. Na to je Novaković rekao:

Pa što je prljavo? Evo, da radnik u radno vreme ne gleda televiziju bilo bi čistije! Ovako ima tu problema jer je to opet površina na 6,5 hektara. Đubre se u kantama nagomila, onda vetar raznese, pa su tu i psi lutalice koji to raznesu. I narod koji obilazi humke najbližih mora malo da pripazi gde šta ostavlja. Nije krivica samo na radnicima što ima takvih slika na Novom groblju – rekao je Novaković.

M.S.

3 Comments

  1. E Mare, da li je baš tako bilo? Gledao i ja NTV pa mi se učini da je radnika Gorice „poklopio“ buckasti voditelj sa NTV, koji nije dozvolio radniku da završi misao, a započeo je s tim da VD direktor ne govori istinu. Istina je možda negde na sredini, ali tamo, na groblju, opet kasni plata, dobavljači se ne plaćaju, a pozajmljene pare od drugih JP se ne vraćaju, a trebalo je od početka godine. Direktor reče da za plate treba 9 miliona, a da Gorica prihoduje 18 mesečno. Kakve su to cene kod njih, da li oni „dinar na dinar“ zarađuju. Treba to malo istražiti, a ne ovako stati na jednu stranu. Čini mi se i da rukovodioca tog preduzeća nisu smenjeni posle onolike dubioze od pre par godina, pa je sva prilika da Goricu čeka ista sudbina kao onomad. Nije ni čudo što se radnici plaše, ako uopšte ima radnika ima u toj Gorici, sve neka administracija. Radnika ni za lek. A ti Mare, kako hoćeš, „poklapaj“ i dalje.

  2. Glupa izjava direktora koji voli da se pravda i da krivicu svaljuje na svoje radnike. U ovakvoj izjavi se vidi odnos direktora i radnika i bahato ponašanje onih koji su na vlasti. Zar jednostavno radnik nije mogao biti na godišnjem odmoru i gledao program NTV..?!

    1. Pa sad. Ne mora da je na godišnji odmor, možda je na pauzu za doručak. A što direktor u radno vreme može da se maje po televizije, a radnik ne sme to gleda ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *