Jedan broj opština potvrdio učešće na sajmu Ekspo Niš 2018

Međunarodni sajam preduzetništva i privrede EKSPO NIŠ 2018 još jedna je od manifestacija Gradsjke opštine Pantelej koja će okupiti nekoliko hiljada posetilaca. na prvom Expo 2017 predstavili su se privredno turistički potencijali gradova i opština iz ovog dela Srbije, a tako će biti i ove godine.

Održavanje sajma planira se u hali „Čair“ sredinom decembra u Nišu.

U velikoj sali Gradske opštine Pantelej, koja je organizator ove sajamske manifestacije, kontinuirano se održavaju informativne prezentacije sajamske ponude za zainteresovane učesnike iz opština u ovom delu Srbije.

Za sada je gotovo suiigurno da će na sajmu biti ponuda iz velikog broja mesta sa jugoistoka Srbije. Gotovo sigurno će učestvovati opštine: Soko Banja, Svrljig, Knjaževac, Kladovo, Majdanpek, Lebane,Trgovište, Dimitrovgrad, Bosilegrad, Paraćin, Ćuprija, Grad Pirot i Gradske opštine Crveni krst i Niška Banja.

Oni su potvrdili podršku organizaciji Sajma i spremnost da kao lokalne samouprave pomognu nastup svojih preduzetnika i privrednika. Većina njih uputiće poziv za sajam sa učešćem i svojim pobratimskim i partnerskim opštinama u inostranstvu.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *