Je*eš diktaturu kad ti Balašević nije opozicija

Đole Balašević ćuti. Ni diktatura ne vredi nešto posebno bez njegovih vrcavih stihova. Umorila se panonska starkelja, ali ne od pisanja nego od pokušaja da se zaglupljeni narod, opameti. I sitnih duša koje su se uzdigle uz njegove pesme.

Đole-balaš

Umorio se čovek! To razume svako normalan, iako materijala nikad više nije bilo. Ih da mi je da ovih dana zavirim samo malo u njegov blokčić. Šta li beleži namćor vojvođanski? Svejedno, hvala majstore i za do sad’…

M.Smiljković

4 Comments

 1. Још да збрине децу …

  А можда je и он увидео где ја то „отпутовала Европа“? Видеђемо око Нове године када ће да пева (узима паре) Београђанима.

  1. Panononski .ovnar je unovčio svoju bezvrednost u svim režimima. E, sad malo zapelo za decu. Naviklo to da se sva vrata otvaraju, al se situacija brutalno izmenila – mala bara, puno krokodila, pa i bara presušila.
   Računatelj na nas mi je bio odvratno antipatičan još u osnovnoj školi.

 2. I Djoletu dok….urcilo da gubi vreme dokazujuci da je belo-belo a
  crno-crno !
  Jedino je Vuk Karadzic imao neverovatnu snagu pokusavajuci da opismeni narod!
  Drug Tito je to resavao dekretom , naredbom, zakonom…
  Nakon toliko godina i vekova kao i opismenjavanja, nas narod je i dalje naivan i … takav kakav je ! Zaludjen i izbezumljen ! Sto i nije cudno , mnogi su ga iskoristili – maximalno , o njegovom trosku i po njegovim ledjima a sve „za dobro tog naroda“??
  „Naslednici“ prvog reda , tih koji su ga iskoristili, nastavljaju delo svojih „duhovnih i politickih otaca“ ! „Tim koji dobija“ ide dalje u borbi za „zlatnu medalju“ i naslov SAMPIONA… u jahanju naroda , za njegovo „dobro“ .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *