Jovanović: Kapa dole Bošku Ničiću

Svaka čast Bošku Ničiću i Zaječarcima. Održali ste lekciju svima. Ponosan sam što sam u istoj političkoj opciji sarađivao sa Ničićem i što smo 2012. godine na zajedničkoj listi u Nišu osvojili 11 odborničkih mandata”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša osvrnuvši se na pobedu “Pokreta za Krajinu” Boška Ničića na lokalnim izborima koji su održani juče u Zaječaru, a u saopštenju prosleđenom medijima.

Boško Ničić i Branislav Jovanović

Jovanović ističe da pobeda “Pokreta za Krajinu” u ovom gradu ukazuje na dve stvari.

Promišljeni i moralni ljudi kakvi su Zaječarci pamte da je Ničić gradio i radio i dovodio fabrike u ovaj grad za razliku od njihove trenutne lokalne vlasti koja je svuda po Srbiji. Taj trend izgradnje infrastrukture i otvaranja novih radnih mesta bio je prisutan i u drugim gradovima poput Kragujevca, Niša, Prokuplja, Aleksinca, Knjaževca, Doljevca… kada je naša politička opcija bila na vlasti.

Jovanović dodaje i da su izbori pokazali da nema istrošenih i neistrošenih političara, kao što čujemo, obzirom da je Ničić bio u više mandata na vlasti u Zaječaru.

Svi znamo da se spremalo hapšenje Boška Ničića, ali od toga ništa. Postoje samo političari sa rezultatima i bez rezultata. Ovih drugih je danas mnogo više širom Srbije, nažalost, kaže Jovanović.

Jovanović navodi da je Niš najbolji primer neistrošenih mladih, a i starijih opozicionih političara koji na Trgu Kralja Milana ne mogu da okupe ni stotinak sugrađana koji samo, kako kaže, brukaju grad na Nišavi kao centar demokratije, a težište se prenosi na Zaječar.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *