Jovanović: Loši kadrovi upropastili Niš

Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša naveo je danas u saopštenju medijima da su izuzetno loši kadrovi vladajuće strukture, doveli Niš do društveno-ekonomske propasti“.

Arhivska slika Branislava Jovanovića za skupštinskom govornicom

Da Grad Niš postane Grad beznađa najviše su doprineli kadrovi koje je postavljala politička struktura aktuelne lokalne vlasti. Najbolji primer za to je bivša direktorka Doma učenika srednjih škola u Nišu, a sadašnja poreska inspektorka, koja je uhapšena zbog primanja mita”, kaže Branislav Jovanović.

On napominje da je bivša direktorka Doma učenika srednjih škola u Nišu, tada sela u direktorsku fotelju na predlog bivšeg zamenika gradonačelnika, Ljubivoja Slavkovića, iako je opozicija imala drugo kadrovsko rešenje iz kolektiva.

Jovanović navodi još jedan primer pogrešnog kadroviranja bivše lokalne vlasti, a to je direktorka Inkubator centra u Nišu koja je postavljena na predlog bivšeg gradonačelnika.

Ona je postavljena na njegov predlog kao nešto najbolje što vladajuća stranka ima. Kasnije je utvrđeno da ima falsifikovanu diplomu, a plod njenog rada je zatvaranje Inkubator centra iako je do tada uspešno radio”, kaže Jovanović.

On navodi još jedan drastičan primer loših kadrova koji su upropastili Grad.

To je smenjeni predsednik opštine Medijana, navodni uspešni privrednik, koji sada radi u niškom Vodovodu. Za njega je opozicija argumentovano govorila još pre godinu dana da je loše rešenje, a uprkos tome finansijski je stimulisan od strane aktuelne lokalne vlasti sa dodatnih 20 miliona dinara. On je na kraju smenjen od strane svojih saboraca zbog neracionalnog trošenja tog novca. Ima puno takvih zbog kojih Niš propada, ali o njima ćemo u narednim danima”, zaključuje Jovanović u saopštenju medijima.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. E moj Bane napadas jedinog coveka koji je nesto uradio za narod. Da li je basplatna obuka plivanja za decu, kucica za Marinu, zimovanje za najboje djake, letovanje za djake, letovanje za penzionere, maturska zurka, pare za prvake, besplatne karte za plivanje i klizanje i mnogo toga drugog sto je ovaj covek koga napadas nesto lose i neracionalno. Kamo srece da je vise ovakvih, koji bi ovako neracionalno trosili pare na narod svima bi nam bilo bolje. A sto se lopova tice tu se slazemo, njih treba u zatvor.

    1. Ivana, a jel to iz svog dzepa placao bivsi predsednik opstine Medijana. Sve sto ste nabrojali spada u cist populizam.Jedan prost nacin da se neko dopadne ljudima. Pa to moze svako od 18 do 70 godina na istom mestu da uradi.Da je to radio sa sopstvenim novcem svaka cast. Jasno je da je njegov cilj bio osvajane mesta gradonacelnika kao i Dzunicev, i jasno je da ih je obojicu eliminisala konkurencija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *