Jovanović: Ovo je početak propasti Divljane

Još pre par meseci sam upozoravao na brzu propast dečije ustanove “Divljana“ i pored uveravanja tadašnje lokalne vlasti da će genijalnim kadrovskim rešenjem rešiti sve probleme. Ovako će, ako se ne spreči dolazak migranata, “Divljana“ umesto simbola odmora i rekreacije naše dece biti simbol telesnih vaši i šuge“, kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

divljana1
Jovanović: Ovo je početak propasti Divljane
bane-jovanović
Branislav Jovanović

On podseća da je već ukazivao na goruće probleme i početak kraja “Divljane“ što zbog lošeg kadrovskog rešenja, što zbog ličnih interesa direktora po školama koje je postavila prethodna lokalna vlast.

Nepojmljivo je da se nije našla ekonomska računica i pored regresiranih i niskih cena boravka i vanpansionske ponude, npr. cena soka u “Divljani“ 30 dinara, a na Kopaoniku 200 dinara“, ističe Jovanović i nastavlja: Takođe želim da obavestim nišku javnost da je „Divljana“ u prethodnih deset godina dok sam ja učestvovao u vlasti u dva navrata kompletno rekonstruisana sa pratećim sadržajima.“

Jovanović kaže i da je dokaz bačenih para u ovom odmaralištu 30.000.000 dinara koje su uplaćene na račun na ime oporavka „Divljane“ kao i čitav spisak popravki instalacija i kotlova kojima se direktor bavio bez dana iskustva na tim poslovima u čemu ga je podržavao bivši zamenik gradonačelnika.

gradjanin.rs

 

1 Comment

  1. E , pa sada će Divljana dobiti još „200-300 pratećih sadržaja“ !
    A . možda će „novi prateći sadržaji“ , zahvaljujući Manastiru „Sv. Dimitrija“ , preći u pravoslavce !
    Mada , i Caribrod tj. Dimitrovgrad je u problemu sa opadajućim brojem stanovništva a Manastir Sukovo i Manastir Poganovo su „zahvalne izbegličke destinacije“ a i Zvonačka banja !
    Valja razmisliti i omogućiti Srbima da malo „promešaju“ DNK sa narodima , koji se progresivno uvećavaju i osvajaju svet ! Jedino tako je moguća „Srbija do Tokija“ a Karlobag- Viroviticu …ima da prepiš…emo !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *