Jovanović predstavlja Savez za Srbiju u niškom parlamentu na Đilasov predlog

Branislav Jovanović, zamenik šefa odborničke grupe „Niš moj grad“ predstavljaće političku grupaciju Savez za Srbiju u Skupštini grada Niša, a na predlog Dragana Đilasa, jednog od prvaka skupa stranaka koji se suprotstavljaju aktuelnom režimu. Do sada su samo odbornici Demokratske stranke predstavljali ovaj savez u skupštini.

Ne nisam imenovan ili slično tome, ja sam se na Đilasov predlog složio da Niš i Srbija nemaju vremena da eksperimentišu sa političarima i da je potrebno ispraviti mnoge nepravde i komunalne probleme. Đilas nema stranku tako da nisam član, ali sam na njegov poziv otišao da razgovaramo. Uvideli smo da su nam ciljevi zajednički. Poštujem njegov rad i zalaganje tako da smo se složili da ja na neki način predstavljam u gradskom parlamentu ovaj savez – kaže Jovanović.

On navodi da u vreme dok je bio na vlasti nije bilo „ovoliko nameštenih tendera, udarnih rupa i slično“.

– Dolaskom ove vlasti, Niš je izgubio Arenu. Niš zaista nema vremena da još četiri godine trpi ovakve nepravde. Šest godina nisam član ni jedne stranke, a ako je Đilas osnuje, trada ću da razmišljam o učlanjenju – kaže Jovanović.

Dragan Đilas je nekadašnji član Demokratske stranke koji je bio gradonačelnik Beograda, a sada je kritičar predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i njegovog režima.

M.S.

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *