Jovanović predstavlja Savez za Srbiju u niškom parlamentu na Đilasov predlog

Branislav Jovanović, zamenik šefa odborničke grupe „Niš moj grad“ predstavljaće političku grupaciju Savez za Srbiju u Skupštini grada Niša, a na predlog Dragana Đilasa, jednog od prvaka skupa stranaka koji se suprotstavljaju aktuelnom režimu. Do sada su samo odbornici Demokratske stranke predstavljali ovaj savez u skupštini.

Ne nisam imenovan ili slično tome, ja sam se na Đilasov predlog složio da Niš i Srbija nemaju vremena da eksperimentišu sa političarima i da je potrebno ispraviti mnoge nepravde i komunalne probleme. Đilas nema stranku tako da nisam član, ali sam na njegov poziv otišao da razgovaramo. Uvideli smo da su nam ciljevi zajednički. Poštujem njegov rad i zalaganje tako da smo se složili da ja na neki način predstavljam u gradskom parlamentu ovaj savez – kaže Jovanović.

On navodi da u vreme dok je bio na vlasti nije bilo „ovoliko nameštenih tendera, udarnih rupa i slično“.

– Dolaskom ove vlasti, Niš je izgubio Arenu. Niš zaista nema vremena da još četiri godine trpi ovakve nepravde. Šest godina nisam član ni jedne stranke, a ako je Đilas osnuje, trada ću da razmišljam o učlanjenju – kaže Jovanović.

Dragan Đilas je nekadašnji član Demokratske stranke koji je bio gradonačelnik Beograda, a sada je kritičar predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i njegovog režima.

M.S.

3 Comments

  1. Čuvena Gaga i Vlada redovno komentarišu za sendvič, Đilasu trebaju ljudi sa rezultatima. Ovi vaši upropastiše grad, ni rupe ne krpe i šteluju tendere

  2. Ne, ne, ovaj ne, ja na protest više neću dok ovo neko ne demantuje. Ili da okrenemo protest protiv njega pa fa se vratimo na prvorođenog!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266