Jovanović: Prinudna uprava i raspisivanje izbora je rešenje za Niš

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša zatražio je danas uvođenje prinudne uprave u ovom gradu i raspisivanje vanrednih izbora.

Niš – slobodna ilustracija

On je u saopštenju prosleđenom medijima i izjavio da ima saznanja da vlast priprema novo ime za gradonačelnika Niša, ali nije precizirao ko je to?

U vrhu Srpske napredne stranke saznajemo da se tako nešto nije raspravljalo na stranačim organima, ali i da se priprema revizija članskog spiska u Nišu.


Kulminacija svega ovoga je video klip ministarke, Zorane Mihajlović, koja se obraća iz kožne fotelje i lista novine, kako javljaju mediji, a do skoro je bila desna ruka toliko kritikovanog Labusa, iz tadašnje stranke G17 plus. Ona tada kaže da je niška vladajuća struktura nesposobna da vodi aerodrom“, kaže Jovanović.

Branislav Jovanović

On tvrdi i da finansijski pokazatelji govore da je gradsko rukovodstvo propalo čak i na polju sahranjivanja, kako smo čitali u medijima.

Još jednom sugerišem, dajte svi ostavke, uvedite privremene mere da idemo na vanredne izbore pod kontrolom Evropske unije i drugih prijatelja Srbije jer je Niš grad gde je najviše puta ponovljeno glasanje, od svih gradova u Srbiji, na prethodnim lokalnim izborima“, zaključuje Jovanović.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. Zasto je Banana ko šećer- lepo kaže čovek da treba menjati vlast koja ne valja, a to je Zorana i rekla – gradska vlast je nesposobna . Dragana jel si ti svesna koliko su onaj kardio Periša i ovaj invalid Bulat dali naših para tj iz budzeta grada za pomoc Gorici – 5 miliona evra za godinu ipo i jel ti i to ko šećer i da se slatko nasmeješ. Ali šta zna dete šta je 300 kila

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *