Jovanović: Racionalizacijom i štednjom ćemo duplirati program kapitalnih investicija u našem gradu

Prethodne četiri godine odbornik u Skupštini Grada Niša koalicije „Niš, moj grad” Branislav Jovanović, napustio je ovu koaliciju, pa će na predstojeće izbore izaći sa strankom „Novo lice Srbije“ na listi „Niš, naš grad – Branislav Jovanović, Novo lice Srbije – Miloš Parandilović“. Jovanović ističe da grad mogu da vode samo ozbiljni ljudi, i poručio građanima da im ponovo pruže šansu da grade i rade gde su stali pre 12 godina.

Ukoliko odnesu pobedu na predstojećim lokalnim izborima, Jovanović obećava da će već u prvoj godini stvoriti dve milijarde dinara više za kapitalnu gradnju.

„Racionalizacijom i štednjom ćemo duplirati program kapitalnih investicija u našem gradu. Potrebno je da preokret napravimo odmah u prvoj godini i obećavam da ćemo napraviti dve milijarde dinara više za kapitalnu gradnju, ne za krpljenje rupa“ – rekao je Jovanović.

Dodaje da je razvoj grada zaustavljen, i da je vreme da grad vode ozbiljni ljudi, a o budućoj saradnji nakon izbora kaže da je potrebno da dobro promisli jer je njihov uslov da potencijalne koalicione kolege prihvate njihov program.

„Što se tiče saradnje situacija je maglovita jer ne znam ko je među listama koje izlaze na izbore „spavač“, a nije mi ni jasno ko bojkotuje izbore i zašto“ – dodaje Jovanović.

Na listi „Niš, naš grad – Branislav Jovanović, Novo lice Srbije – Miloš Parandilović“ ima 59 kandidata. Prvobitno ih je bilo 61, ali je na Paliluli njihova lista odbijena zbog, kako kaže Jovanović, nakaradnog zakona o promeni prebivališta. Prvi na listi je Branislav Jovanović, a odmah iza njega pod rednim brojem dva, je diplomirana novinarka Emilija Marjanović. Na listi su između ostalih ekonomisti, pravnici, preduzetnici, književnici, a najviše penzioneri.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *