Jovanović: Stadion „Čair“ se urušava bez titulara

Čitamo ovih dana u medijima da stranke na vlasti pričaju o očuvanju porodice i poboljšanju uslova za mlade. Otvaranjem hala, sala, bazena, promovišu zdrav stil života. Međutim, realnost je da ono što smo mi izgradili čelnici Grada uništavaju“, upozorava Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša, a u današnjem saopštenju medijima.

On kao primer navodi stadion gde je glavni teren među najgorima u superligi, kako kaže, a stadion nema ni titulara i urušava se.

Radnički ga sam čisti i održava, za šta daje velike pare, a umesto da u hotelu pri hali stanuju fudbaleri ovog niškog kluba, vi iz grada izdajete te sobe za dnevni odmor“, tvrdi Jovanović.

Branislav Jovanović

On kaže da su se građani Niša dosta naslušali praznih priča od ove lokalne vlasti. Jovanović poručuje čelnicima Niša:

Gospodo, opet zamajavate narod ne samo ovim nego i pričama da ćete izgraditi streljanu, pokriti olimpijski bazen koji smo mi izgradili, kuglanu, itd… Naravno i od toga nema ništa“ – saopštava Jovanović.

On naglašava da za vreme ove lokalne vlasti nije urađen nijedan školski teren.

Primer je osnovna škola „Radoje Domanović“. Niste u stanju ni da održavate ono što smo izgradili, a to su silne školske i balon sale, tereni sa veštačkom travom, bazeni… Evo na slikama se vidi kako vam izgleda jedan od terena u srcu Čaira“ (vidi sliku), zaključuje Jovanović.

gradjain.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *