Jovanović: Staza u parku košta k’o dva vrtića

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša kaže da su staze u parku pored Gradske kuće, preširoke, a koštaće građane Niša oko devedeset miliona dinara ili dva nova obdaništa.

Branislav Jovanović

Gospodine gradonačelniče, behaton ploče na Trgu Kralja Milana su prsle jer ste to dopustili tako što ste sklanjali prepreke da bi omogućili zalivanje centralnog trga vodom iz teških cisterni JKP „Mediana“ koje to rade već osam godina, tačno od kad ste vi na vlasti. Pa, kad ne valjaju behaton ploče što ih stavljate u park koji se rekonstruiše pored vaše kancelarije. Sami sebe demantujete, prvo ste tvrdili da behaton ploče ne valjaju, najavljivali ste granit, sada vam ponovo dobre. Kako to?“, kaže Branislav Jovanović.

On kaže da na tom mestiu nije povećan broj šetača da bi staze bile toliko štiroke.

Jedini motiv ovako širokih staza je omogućavanje posla beogradskoj firmi pored dva proizvođača iz Niša. Svako ko poznaje prilike u Nišu zna koji su nerešeni infrastrukturni i drugi problemi pa će se zapitati i pred činjenicom da se za rekonstrukciju starog puta (bivšeg auto puta Niš-Doljevac) izdvaja, kako čusmo od gradonačelnika, milijardu dinara. Novi put Niš – Doljevac (pored Novog groblja) ,koji je država projektovala, mi smo već uradili u našem mandatu isto kao i park pored Gradske kuće, a sada se izdvaja ovoliki novac kojim bi mogli da se reše svi dvogodišnji problemi Grada, kaže on.

gradjanin.rs

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *