Jovanović traži izvinjenje od gradonačelnika Bulatovića jer ga je nazvao kukavicom

Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša zatražio je izvinjenje od gradonačelnika Niša, Darka Bulatovića jer ga je na poslednjoj sednici parlamenta nazvao kukavicom.

Pošto me je na prethodnoj sednici Skupštine Grada Niša gradonačelnik prozvao kukavicom jer sam potencirao probleme u gradu sa sprovođenjem javnih nabavki, jer, kako je rekao, o tome ne smem da pričam van skupštinske govornice, ovim putem tražim od gospodina Bulatovića izvinjenje. Vreme ga je demantovalo vrlo brzo, pa smo od onih koji su pratili suđenje gradskom većniku, saznali da je sve radio po nalogu gradonačelnika i u interesu građana“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

On kaže da je Niš postao grad „čudnih tendera“, a njihova posledica je stradanje mladih kadrova Srpske napredne stranke koja je na vlasti.

Grad plaća kazne u vezi tih „čudnih tendera“ u JKP „Mediana“, opštini Medijana, afere sa raznim projektima, tu su i problematični gasni autobusi i kamioni koji su se našli po niškim preduzećima od istog dobavljača, verovatno dirigovani sa jednog mesta. Cenu, nažalost, plaćaju mladi ljudi koji su žrtve nalogodavaca koji se kriju iza njih. Tako da su kukavice oni koji se kriju i podmeću te mlade ljude, a ne mi koji ukazujemo na problem – komentariše Jovanović u današnjem saopštenju medijima.

On kaže da su se tenderi sprovodili i u vreme kada je on učestvovao u lokalnoj vlasti, nabavljali autobusi, kamioni i podzemni kontejneri, ali sve bez ijedne mrlje i afere.

Svako ko ukaže na ijedan namešteni tender, može i anonimno, spreman sam da javno odgovorim i demantujem“, zaključuje Jovanović.

gradjanin.rs

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *