Jovanović: Trebalo je organizovati jedan, a ne četiri dočeka u Nišu

“Sredstva izdvojena za doček Nove godine u Nišu, u visini do šest miliona dinara, smatramo da su čelnici Grada bacili po ko zna koji put. Za taj novac mogli su da kupe dva ultrazvučna aparata jer su spiskovi ljudi koji čekaju na pregled predugački“, rekao je Branislav Jovanović, lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu, a u svom saopštenju medijima. Dodaje da je činjenica da novca u budžetu ima, ali tvrdi da je pogrešno raspoređen.

Branislav Jovanovic
Branislav Jovanović

On ističe da je bilo dovoljno organizovati doček na centralnom trgu uz „Kerber“ i „Crne mambe“, a ne na četiri lokacije kako je to učinjeno jer su sredstva tako potrošena na stihijski način. Jovanović kaže da je bilo najbolje da se angažuju društveno odgovorne firme da finansiraju doček Nove godine na gradskom trgu kao što su Naftna industrija Srbije i „Jugorosgas“ ili Putarske firme koje rade u Nišu.

„Znam da te firme daju određena sredstva Gradu, ali ona idu na pogrešna mesta i bez znanja javnosti. Pojedine firme određena sredstva odvajaju i za sport i druge namene“, kaže Jovanović.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. bane jos bolje bi bilo da su tim parama resili vodosnabdevanje delnicke ulice vrtiste jer voda je prioritet da mala deca vise ne piju vodu iz plasticnih boca a bunarska je neispravna za pice puna je arsena tako da nije ni za zivotinje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *