Jovanović: Vlast umesto što zamajava narod neka na mestu kule izgradi vrtić

Takozvana „kula“,na teritoriji gradske opštine Palilula, objekat sklon padu, sa širokim dvorištem koje je nekada blistalo i gde su odrastale generacije – sada zarasta u korov.

Umesto da na toj lokaciji bude obdanište sada predstavlja ruglo. To je najbolji primer nesposobnosti ove lokalne vlasti koja na sva usta priča kako nestajemo kao narod, a nisu uvažili predloge osam lokacija za obdaništa koje smo im ranije dali. Umesto da grade obdaništa u gradu i na selu, gradski čelnici čiste deponije i sade cveće, jer očigledno javno komunalno preduzeće „Mediana“ ne obavlja dobro svoj posao“, kaže Branislav Jovanović, odbornik kolicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša i dodaje da 2.500 niške dece čeka na upis u obdaništa.

Branislav Jovanović

On kaže da gradska vlast samo kuka kako ih je zadužila prethodna vlast, a nema nijednog novog gradilišta u gradu.

Bave se isključivo rekonstrukcijom jednog školskog dvorišta, krpljenjem rupa i presvlačenjem već izgrađenih ulica, a hvale se što su izgradili svega sto metara Južnog kolektora“, naglašava Jovanović.

On kaže će ova gradska vlast ostati upamćena po čišćenju deponija, organizovanju sportskih igara, nagradi za doprinos vazduhoplovstvu predsedniku opštine Pantelej, ali i po ribću u kajmaku koji su čelnici ove opštine jeli na putu od Niša do Beograda.

To je ogledalo gradskih čelnika, a prioriteti su izgradnja novih bulevara, mostova saobraćajnog prstena, kvantaške pijace, kružnih tokova, azila za pse, rešenje deponije, prečišćavanje otpadnih voda koje su najavili da će rešiti sa Mađarima u narednih dvadeset godina“, zaključuje Jovanović.

gradjanin.rs

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *