Jovanoviću oduzeta reč: I premijer pocepao budžet Niša?

Rade Rajković, predsednik Skupštine grada Niša oduzeo je reč danas na sednici Branislavu Jovanoviću, potpresedniku odborničke grupe „Niš moj grad“ jer se nije držao teme rebalansa budžeta. Nije dovoljno jasno da li mu je izrečena i opomena jer je uvredio bivšeg pomoćnika gradonačelnika Ljubivoja Slavkovića. Jovanoviću su izrečene tokom diskusije dve opomene, a onda mu je oduzeta reč za govornicom.

skupstina

Sramota je za Grad Niš da tri odbornika (od osam pritvorenih lica) budu u zatvoru. I evo sada su počeli da isplaćuju za to i ja sam kaparisao stan u Grčkoj, a prvi gost će mi biti bivši gradonačelnik Perišić – rekao je za govornicom Jovanović.

On je spomenuo Slavkovića, odnosno naveo da je u jednom prilogu RTV „Belami“, Slavković rekao da je ranija vlast imala dug Niša 20 miliona evra i da to nije normalno.

Sa najvišeg mesta je potvrđeno da je prethodna vlast zadužila Niš 50 miliona evra, i šta ćemo sad gospodo? Siguran sam da bi i gradonačelnik pocepao ovaj budžet kao što ga je i premijer pre neki dan pocepao (nacrt na papiru) kada mu je dostavljen. Zna se da budžet od 13 milijardi evra nije realan i ne može da se ostvari- rekao je Jovanović.

M.S.

2 Comments

  1. Epa bravo za Baneta,svaka čast na pravim rečima i hrabrosti.Dok su mnogi poltroni,, slepi kod očiju,, ti zaista imaš smelosti da stvari nazoveš pravim imenom i istakneš probleme sa predlogom za razumno rešenje. Samo jedna sugestija vezana za tog funkcionera koji ti preti u vezi kumčeta koji je bio direktor Gorice- prijavi ga pa bio on Odalović ili bilo ko drugi.

  2. Obožavam „slobodu govora i slobodu pisane reči“ ,ali,avaj , nema toga u Srbiji !
    Kada nepismeni progovore a pismeni ućute – eto nam prosperiteta i narednih „5.zlatnih godina“ tj. „“zlatnog doba“ ! „Gde mi živimo …“ i bronzano doba bi nam bilo ZLATNO !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *