Kako je gledateljka, profesorka Ljiljana oduševila ekipu jutarnjeg programa NTV?

Malo televizijskih ekipa ima takvu čast da im gledaoci pošalju poklone na kraju programa. To se upravo dogodilo pre dva dana ekipi jutarnjeg programa Niške televizije koja je od gledateljke, profesorke Ljiljane dobila porodičnu picu, slatkiše, kolače, flašu pića i knjigu poezije Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba. Kada je momak iz jedne niške picerije doneo picu i poklone u kesi, cela ekipa je bilo izuzetno prijatno iznenađena, a razlog zbog koga su to dobili je izgleda najvažniji.

NTV-jutarnji1
arhivska fotografija: FB/NTV

Ljiljana, naša stalna gledateljka je profesorka muzike i u propratnom pismu nas je sve pohvalila što se tiče informative, ali kako je navela najviše joj se dopada muzika koju je ocenila kao odličnu. Ona je iz te branše pa nam utoliko to i imponuje, kaže Nikola Marković, voditelj jutarnjeg programa, a u ime cele ekipe.

pokloni1
Pokloni profesorke Ljiljane – pica je do fotografisanja „nestala“

I stvarno malo kada se pogleda sa strane, cela ekipa jutarnjeg programa iznese lako svakodnevno 2,5 sata programa, ili se to gledaocima možda samo čini. U svakom slučaju , bez sjajnog drugarstva i međusobnog razumevanja sve bi išlo teže, a to bi i gledaoci videli.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *