„Kanda, Kodža i Nebojša“ koncertom u Nišu slave 10. godina albuma „Volja za noć”

Deset godina od nastanka albuma ,,Volja za noć”, beogradski alternativni bend Kanda, Kodža i Nebojša obeležiće koncertom u Nišu 7. juna. Jubilej, prema mnogima najznačajnijeg KKN albuma, proslaviće u Oxygen klubu od 22 časova.

Ovogodišnjim nastupom u Nišu bend će  obeležiti 10 godina od albuma „Volja za noć“, ali i njegovo vinilno reizdanje koje je nedavno objavljeno.

„Drago nam je da posle 10 godina izlazi vinilno reizdanje Volje za noć. Nekoliko pesama sa njega je steklo status neizostavnih koncertnih standarda, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a u sklopu promotivnih nastupa ćemo izvesti i pesme koje smo svirali vrlo retko ili nikako“ – kažu iz benda.

Dodaju da im je drago zato što je to ploča koju su napravili sa Ognjenom Beaderom kao basistom, čiji je pečat u tom periodu najviše izražen na jednoj od najvažnijih pesama sa tog albuma, Siroti Ani i Bo. Publika će na koncertu moći da čuje neke od hitova sa albuma kao što su Vera, nada, ljubav i stav, Volja za noć, Sve je stalo (U R’N’R), Riff, Ne služim ničemu, Siroti Ani i Bo.

Ulaznice se mogu kupiti u Clock travel agenciji po ceni od 1200 dinara.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *