Karavan „Vidi Srbiju“ dolazi u Niš

Grad Niš i Turistička organizacija Niš ugostiće Karavan „Moja Srbija“, na Trgu Kralja Milana,sutra 16. juna ove godine, a ceo program trajaće u periodu od 18:00 do 21:00 čas.

Foto: TON(klik za uvećanje)

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS), namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke“.

Cilj kampanje je i udruživanje snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Turistička organizacija Niš je ove godine jedan od učesnika promotivne kampanje „Vidi Srbiju“, manifestacije koja promoviše turističku ponudu Srbije na domaćem tržištu, a koja će biti održana na trgovima četiri izabrana grada ovogodišnje kampanje: Beograd, Novi Sad, Niš i Čačak.

Pored pomenutih gradova, učesnika ove kampanje, Grad Niš i TON ugostiće i predstavnike lokalnih turističkih organizacija gradova Aranđelovca, Novog Pazara, Oplenca (Topola), Lebana, Blaca, Kuršumlije, Novog Bečeja, Despotovca, Aleksinca, Kruševca, Sokobanje, Zlatibora, Užica, Vranja, Golupca, Niške Banje, Vrnjačke Banje, Prolom Banje i Pirota, kao i TO Centralne Srbije i TOS. TOS će na svom štandu organizovati kviz znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju?“. Nagrade za posetioce obezbeđuju turističke organizacije iz cele Srbije u saradnji sa Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije, JP Skijališta Srbije, HORES-om, Nacionalnom Asocijacijom turističkih agencija Srbije (YUTA).

U nastavku obaveštenja je Program sa satnicom. Pozivamo vas da prisustvujete manifestaciji i molimo da posredstvom svoje medijske kuće, obavestite javnost o ovom događaju.

Satnica programa „VIDI SRBIJU“

18:00 – 18:15 Svečano otvaranje

18:15 – 18:45 Akademski folklorni ansambl „ORO“ Studentskog kulturnog centra Niš

18:45 – 19:00 Turistička organizacija Despotovac

Najava manifestacije Viteški festival – film „Just Out“ i Borba vitezova
19:00 – 19:30 Rok bend „Balkanska pravila“

Promocija kuršumlijske Gitarijade.
19:30 – 19:45 KUD Soko iz Sokobanje

Splet igara iz Ponišavlja – najava manifestacije „Zlatne ruke Sokobanje“
19:45 – 19:50 Proglašenje pobednika kviza znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju“
19:50 – 20:00 Folklorni ansambl „Lazarica“ iz Kruševca

„Na krilima duše srpske“
20:00 – 21:00 Irish Clovers

Promocija međunarodnog jazz festivala „Nisville“

Izlagači:
Pored gradova domaćina kampanje „Vidi Srbiju“ Beograda, Novog Sada, Niša i Čačka, na manifestaciji u Nišu predstaviće se i TOS, Aranđelovac, Novi Pazar, Oplenac (Topola), Lebane, Blace, Kuršumlija, Centralna Srbija, Novi Bečej, Despotovac, Aleksinac, Kruševac, Sokobanja, Zlatibor, Užice, Vranje, Golubac, Niška Banja, Vrnjačka Banja, Prolom Banja i Pirot.
Sastavni deo manifestacije na Trgu biće i promocija starih umetničkih zanata – „Kreativni sokak“ .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *