Katastrofalno stanje na niškom Bulevaru 12. februar: Krateri na putu prave haos za vozače i ugrožavaju bezbednost saobraćaja

Na Bulevaru 12. februar u Nišu mesecima unazad postoji ozbiljan problem sa održavanjem kolovoza, što ugrožava bezbednost saobraćaja i dovodi do čestih oštećenja vozila koja ovim putem prolaze. Naime, u ovom delu grada postoje krateri koji su veliki i duboki, što dovodi do cepanja guma na automobilima, a često se oštećuju i felne.

Nadležne službe koje su zadužene za održavanje ulica u Nišu, umesto da adekvatno saniraju ove rupe, zatrpavaju ih šljunkom. Ovaj način rada je nedopustiv i predstavlja veliku opasnost za saobraćaj, budući da se šljunak raznosi po celom bulevaru. Ovaj deo grada je, takođe, i ulaz u Niš, pa su svi koji dolaze u grad primorani da prolaze ovde, bez obzira na to da li su Nišlije ili posetioci.

Nedopustivo je da ovakve rupe dočekuju posetioce, a još je žalosnije da su Nišlije već navikle na raspored rupa na bulevaru, što se može primetiti po kretanju automobila u koloni. Ovakva slika je ogledalo neodgovornosti u komunalnom upravljanju gradom i potvrđuje nemar nadležnih službi. Ovo nije jedini primer neodgovornog održavanja ulica u Nišu, budući da postoje i drugi delovi grada koji se suočavaju sa sličnim problemima.

Gradjanin.RS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266