Kerber nastupa u Americi i Kanadi

Posle tri i po decenije na sceni, jedan od najpopularnijih srpskih bendova iz Niša prvi put u septembru svira u Americi i Kanadi.

Kerber među najpopularnijim bendovima sa ex-yu prostora, a za tri i po decenije karijere snimili su brojne nezaboravne pesme: Srce od meda, Ratne igre, Bolje da sam druge ljubio, Hajde da se volimo, Nebo je malo za sve, Mezimac, Seobe, Mama, Tata, Kad ljubav izda…

Prvi put u karijeri kreću na ovakvu turneju i nastupiće u Torontu 14. i Čikagu 15. septembra, gde će publiku povesti na vožnju vremenskom mašinom i priuštiti im priliku da uživaju u sjajnoj svirci i pesmama koje vole.

Kerber dolazi u kompletnom sastavu i možete očekivati u repertoaru sve one neprolazne hitove, prenosi reči Gorana šepe TV N1.

Kerber je spreman da se u punom svetlu pojavi pred tamošnjom publikom.

Dugo smo dogovarali ove nastupe, pa se radujemo susretu sa ljudima koji nas nikada nisu slušali uživo, a mi i jesmo bend koji se ponosi živim nastupima. Lično očekujem neku vrstu nostalgije i radosti, koja bi trebala da izazove vrlo inspirisane svirke. Bend radi na emocije, pa pozivam sve fanove i one druge radoznale slušaoce, da se vidimo septembra u Torontu i Čikagu“, kaže frontmen benda Goran Šepa Gale.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *