Ko je došao, a ko otišao iz „Radničkog“

Radnički se trenutno se nalazi na pripremama za novu sezonu. Za razliku od ranijih u susret novoj niški klub ima mnogo manje problema. Finansijska pomoć koju dobijaju od grada uvećana je, pa će u narednih šest meseci klub sa Čaira dobiti 33 miliona dinara od grada, dok je u ranijim sezonama za celu sezonu klub dobijao 40 miliona. Što će u nekoj meri olakšati finansijsko funkcionisanje kluba, iako će zbog promene formata takmičenja u novoj sezoni klub odigrati sedam utakmica više nego lane.

radnicki

Druga dobra vest za klub je da je u pauzi između sezona klub napustilo tek nekoliko fudbalera.
Klub je tokom sezone, ideja sportskog sektora da sačuva kostur tima u potpunosti je sprovedena u delo, većina prvotimaca iz prošle sezone potpisala je nove ugovore sa klubom.

Tim je ranije napustio Nikola Valentić, a zvanično do sada od dresa „Reala“ oprostili su se sledeći fudbaleri: Strahinja, Milan Borjan, Vladan Pavlović, Vladimir Milenković, Zoran Ljubinković, Milan Ćulum, dok za povratak Pavla Popare još uvek postoje teoretske mogućnosti.

Ugovor sa klubom u proteklim danima potpisali su Nemanja Lakić Pešić, Nikola Ašćerić, Miloš Petrović, Radoš Bulatović, Darko Bulatović, , dok su od ranije ugovorom vezani Aleksandar Jovanović, Ivan Pejčić, Petar Đuričković, Marko Tomić, Anton Zemljanuhin…

Za sada, klub su pojačali: golman Aleksandar Jovanović, Miloš Mojkov, Andreja Apostolović.

A. Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *