Ko je sve bio iz Niša na inauguraciji predsednika Vučića?

Na inauguraciji predsednika Srbije, Aleksandra Vučića bilo je oko 5.000 zvanica, a među njima, prema nekim izvorima od 50 do 100 niških političara, direktora javnih preduzeća, „jačih“ privrednika i drugih ličnosti.

isečak iz prenosa

Čast je biti na jednoj ovakvoj svečanosti najvišeg državnog karaktera bez obzira ko šta priča i kakve komentare daje. Jeste bilo malo naporno da se krećemo tri i po sata, ali počastvovan čovek pozivnicom ne može da zameri ništa – rekao nam je jedan od Nišlija koji je bio na inauguraciji. kako saznajemo neki su bili ljuti iz Niša što nisu dobili pozivnicu jer smatraju da je njihov položaj i funkcija to zaslužila.

Kako saznajemo na inauguraciji su se našla sva petorica predsednika niških opština, Aleksandar Cvetković, predsednik Nišavskog okruga, Igor Novaković, bivši predsednik opštine Palilula i direktor Elektrodistribucije, aktuelni predsednik niške skupštine Rade Rajković, nekadašnji zamenik gradonačelnika Niša i narodni poslanik Dejan Rajčić

Od vlasnika niško-beogradskih medija bili su Vitko Radomirović (RTV Belami), Slađana Ostojić, glavi i odgovorni urednik TV „Zona plus“, Zvezdan Milovanović, prvi čovek TV „Kopernikus“, ali i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu.

Na svečanosti, na kojoj je verovatno biti čast bili su direktor niškog „Parking servisa“, doc. dr Marko Janković diplomirani ekonomista, „Medijane“ Bratislav Vučković, nekoliko dekana niških fakulteta, Ninoslav Stojadinović, nekadašnji ambasador Srbije i član Srpske akademije nauka i umetnosti, Miško Živić doktor ORL klinike, nekoliko lekara iz KC Niš bliski Srpskoj naprednoj partiji. Svečanosti su prisustvovali skoro svi narodni poslanici iz niškog okruga.

Na društvenim mrežama su postavljene slike Nišlija gde se vide bivši direktor Gradske toplane Zoran Stojanović, sadašnji direktor Aerodroma „Konstantin Veliki“, Vladica Đurđanpović, visoko kotirani naprednjaci Nenad Stanković, Bojan Avramović, predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović…

Na inauguraciji je bilo još zvučnih imena, ali za sada su nam naši izvori za ove ličnosti rekli.

M.S.

2 Comments

  1. Kao po običaju vesti su netačne. Slučajno sam sada pročitao. BILI SU NARODNI POSLANICI IZ NIŠA. BRANIMIR RANČIĆ, JELENA ŽARIĆ KOVAČEVIĆ I LJUBICA MRDAKOVIĆ TODOROVIĆ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *