Krali novac, telefone, nakit na benzinskim pumpama

Niška policija u saradnji sa kolegama iz Kraljeva, Kruševca i Pirota uhapsila je D. Ž. (1992) iz Kruševca, R. R. (1969) iz okoline Kruševca i S. S. (1989) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Benzinska-pumpa
Benzinska pumpa – slobodna ilustracija

Sumnja se da su oni, od početka godine do kraja avgusta 2016. godine, izvršili seriju krivičnih dela teška krađa, duž autoputa, na relaciji više gradova, tako što su na benzinskim pumpama i parkinzima na autoputu Beograd-Niš i magistralnom putu Niš-Pirot, obijali parkirana vozila i iz njih krali torbice sa raznim vrednim predmetima, novac, nakit i mobilne telefone, čime su pričinili više od dva miliona dinara štete vlasnicima vozila, navodi policija.

Sumnja se da je u krađama učestvovao i G.S. (1973) iz Kraljeva, koji se već nalazi na izdržavanju kazne zatvora od juna zbog sličnih krivičnih dela iz prethodnog perioda.

D.Ž. R.R. i S.S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čeka će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *