Krstiću zahvalnost za razvoj školskog sporta

Predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić dobitnik je zaslužnog priznanja Udruženja pedagoga fizičke kulture Niša – za unapređenje i razvoj nastave fizičkog vaspitanja i školskog sporta. Zahvalnicu profesora fizičkog vaspitanja prvom čoveku najveće niške opštine uručio je predsednik ovog Udruženja Nebojša Stojanović.

Nebojša Stojanović i Milan Krstić

Ne postoji opština koja je više pružila učenicima sa svoje teritorije od naše, Gradske opštine Medijana. Za to je najviše zaslužan predsednik opštine Milan Krstić, te mu na ovaj način izražavamo zahvalnost u naše i ime učenika – rekao je Stojanović, i dodao: – Da podsetim da je ova opština organizovala besplatna zimovanja za učenike, obuku za osnovce neplivače, organizuje „Medijana Sport-fest“, uskoro će početi „Igre na vodi“ za srednjoškolce. Sve to mora da se ceni, rekao je Stojanović.

Prvi čovek niške „Medijane“ Milan Krstić zahvalio je na priznanju, uz napomenu da su sve akcije i manifestacije organizovane radi zdravlja učenika i prvilnog razvoja mladog naraštaja. Uključene su osnovne i srednje škole sa teritorije opštine Medijana, ali će biti mesta i za one sa drugih opština koje žele da sarađuju sa nama, rekao je Krstić.

Moramo da gradimo sportski duh kod naše dece, da ih učimo da se takmiče i bore da budu najbolji, ne samo u sportu. Ovo je način da deo sredstava koji se sliva u budžet Gradske opštine Medijana vratimo našim građanima – naglasio je Krstić, uz napomenu da će u narednom periodu biti uvođenja novih i unapređenja postojećih manifestacija i da će najveća niška opština biti prepoznatljiva po tome.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *